Bel ons Stuur een mail Offerte aanvragen

COVID 19: Bescherming en preventie

PortaCount Pro TSI – FIT TESTER

Geen enkele andere ademlucht-fit-tester kan kwantitatief fit-testen alle soorten gasmaskers, gasmaskers, SCBA’s, gasmaskers, zelfs N95-, P1- en P2-wegwerpmaskers (filtermaskers). De PortaCount Pro + Respirator Fit Tester 8038 elimineert het giswerk dat gepaard gaat met vervelende en foutgevoelige kwalitatieve fit-testmethoden.

Als het masker een pasvormtest vereist, reken dan op de PortaCount Pro
+ Fit Tester om de snelste, gemakkelijkste en beste HSE (VK) en OSHA (VS) -compatibele pasvormtestmethode te bieden.

Airofog – Airo Pro Flex 120

COVID 19 ontsmettingsvernevelaar

De Airofog – Airo Pro Flex 120 – COVID 19 ontsmettingsvernevelaar is gebouwd met een robuuste inductiemotor van 700 watt en een ventilator die een verbazingwekkende 38.000 tpm en een luchtsnelheid van 129.84 meter per seconde genereert met een ULV van meer dan 12.91m/s!

Dit is bijna de dubbele snelheid van alle andere toestellen op de markt! Airofog professionele koude rookmachines U120 is een draagbare ULV-applicator aangedreven voeding ofwel 240/120 Volt AC elektrisch. Een betrouwbare en krachtige elektrische hogesnelheids (38.000 tpm) AC-inductiemotor en ventilator om zeer kleine sproeidruppels te produceren in het bereik van 15-30um druppelgrootte met behulp van de principes van een vertical air shear nozzle (twin heads).

De fijne aerosoldruppels blijven lange tijd in de lucht en worden door de krachtige luchtuitlaat bij het mondstuk over een groot gebied verspreid.

Optie: indien u dit wenst hebben wij ook getraind personeel, geaccrediteerd door de overheid, die de verneveling kunnen uitvoeren – prijzen op aanvraag

Hydro-alcholische handgel: 5 LITER

Wij bieden u hydro-alcoholische gel voor een hygiënische behandeling van de handen. Deze ontsmettende handgel is ideaal voor de bescherming tegen virussen.

ONZE SCHERPE PRIJZEN:

  • € 57 / 5 liter (excl btw)
  • 285€/25L (excl btw)
  • Per 5 liter: 2 gratis navulflesjes van 125 ml met klapdop
  • Per 25 liter: 10 gratis navulflesjes van 125 ml met klapdop.
  • Bijbestelling navulflesjes mogelijk: € 1,20 (excl btw) per flesje.
  • € 20 (excl btw) per levering in België
  • Gratis levering vanaf een bestelling van 50 liter
  • Bestelling van meer dan 50 liter: offerte op aanvraag

Ontsmettingsstraat

Bekijk de videos

Safety Rental