Bel ons Stuur een mail Offerte aanvragen

BioHarness huren

Kwaliteitsvol veiligheidsmateriaal
Jaarlijks gekeurd
Uniek aanbod

Als u de gezondheid en veiligheid van uw medewerkers wilt monitoren, kunt u bij Safety Rental de BioHarness huren. Dit is een betrouwbare monitor waarmee u de fysieke status van uw werknemers realtime kunt meten. Draagt u veiligheid en een goede gezondheid hoog in het vaandel? Dan doet u er goed aan om dit BioHarness te huren.

De BioHarness huren waarmee u de fysieke status van uw medewerkers kunt meten

Als u de BioHarness gaat huren, ontvangt u een lichtgewicht, draagbare monitor die persoonlijke vitale statistieken zoals hartslag, lichaamstemperatuur, ademhalingsfrequentie en houding meet.

De BioHarness hecht zich rond de borst, is eenvoudig op te zetten en in te stellen en belemmert de beweging niet. Wanneer de monitor verbonden is met een RAELink3 draagbare draadloze zender en de gecentraliseerde ProRAE Guardian-software, biedt de BioHarness realtime locatie-informatie en draadloos bewustzijn van de gezondheidsstatus van hulpverleners en werknemers.

Als u beslist de BioHarness te huren, helpt deze proactieve meting u de veiligheid van uw werknemers te beheren, het hittestressletsel te voorkomen en beslissingen te nemen over overwerk/stressniveaus, omgevingstemperatuur en andere factoren. In combinatie met andere detectoren helpt het om een compleet beeld te geven van de veiligheid van uw mensen.

Ademluchtfles 50 liter / 300bar

Heupgordel

Luchtslang

Bekijk all producten

We staan klaar voor al uw vragen en maken vrijblijvend een prijsofferte voor u op

Schaf deze interessante monitor aan

Bent u begaan met het welzijn van uw werknemers en wilt u daarom de BioHarness huren? Of bent u op zoek naar betrouwbaar communicatiemateriaal? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Safety Rental te Hoboken in provincie Antwerpen door te bellen naar +32 3 324.23.30 of stuur een e-mail naar sales@s-sos.eu. Indien gewenst kunt u ook al uw vragen stellen via het contactformulier. Wij beantwoorden deze graag en geven veiligheidsadvies op maat van uw bedrijfsactiviteiten.

Safety Rental