Bel ons Stuur een mail Offerte aanvragen

Veiligheidskoffer huren

Kwaliteitsvol veiligheidsmateriaal
Jaarlijks gekeurd
Uniek aanbod

Als u streeft naar optimale veiligheid binnen uw organisatie, is het verstandig om bij Safety Rental een veiligheidskoffer te huren. In deze koffer zitten verschillende hulpmiddelen die de veiligheid van uw mensen garanderen. Deze koffer is uitermate geschikt voor verschillende sectoren en bevat verschillende industriƫle veiligheidsmiddelen.

Veiligheidskoffer huren

Safety Rental biedt u de beste veiligheidsoplossingen op maat aan. Van gasdetectie tot communicatiemiddelen en persoonsbewaking; u vindt alles voor een veilige en optimale werking van uw organisatie in ons uitgebreide assortiment. U kunt bij ons dus een compleet uitgeruste veiligheidskoffer huren, waarin u onder andere volgende producten terugvindt:

  • 2 overdrukmaskers
  • 1 rugplaat met ademluchtfles (6.8 L / 300 Bar)
  • 2 longautomaten
  • 1 veiligheidstouw van 20 meter met musketon
  • 1 valdemper van 2 meter
  • 1 veiligheidsharnas

Om een goede werking van bovenstaande producten te garanderen, keuren wij de veiligheidskoffer jaarlijks. Zo bent u gegarandeerd van materiaal in een uitstekende staat.

Ademluchtfles 50 liter / 300bar

Heupgordel

Luchtslang

Bekijk all producten

We staan klaar voor al uw vragen en maken vrijblijvend een prijsofferte voor u op

Huur vandaag nog een veiligheidskoffer

Voor het huren van een veiligheidskoffer bent u bij Safety Rental uit Hoboken, in de provincie Antwerpen, op de juiste plek. Wilt u vandaag nog een veiligheidskoffer huren of heeft u specifieke vragen over de inhoud? Bel dan naar +32 3 324.23.30, stuur een e-mail naar sales@s-sos.eu of vul het contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst.

Safety Rental