Bel ons Stuur een mail Offerte aanvragen

Motion scout huren

Kwaliteitsvol veiligheidsmateriaal
Jaarlijks gekeurd
Uniek aanbod

Persoonlijke waarschuwingsveiligheidssystemen zoals een motion scout wilt u het liefst huren bij een specialist met kwalitatief materiaal. Bij Safety Rental bieden wij alle mogelijke uitrusting en apparatuur om ervoor te zorgen dat u veilig kunt werken. Hierbij streven we telkens naar innovatie en optimalisering op maat van uw wensen. Raadpleeg onze diensten om de gewenste motion scout te huren.

De geschikte motion scout huren voor uw projecten

Bij het huren van een motion scout beschikt u over een apparaat dat detecteert wanneer een lichaam niet langer beweegt. Door dit alarm kan er snel ingegrepen worden als iemand een accident meemaakt. Tevens is het mogelijk het alarm handmatig te activeren in noodgevallen. Wij zorgen ervoor dat u de functionering van het apparaat volledig begrijpt alvorens u ermee aan de slag gaat. Tevens bieden we vele andere materialen aan om de veiligheid van u en uw werknemers te verbeteren. Denk zo bijvoorbeeld aan zone 1 zaklampen of gasdetectieapparatuur.

Ademluchtfles 50 liter / 300bar

Heupgordel

Luchtslang

Bekijk all producten

We staan klaar voor al uw vragen en maken vrijblijvend een prijsofferte voor u op

Contacteer ons voor meer informatie

Wilt u een motion scout huren voor de werkzaamheden binnen uw bedrijf? Neem zeker contact op met ons en wij informeren u over alle mogelijkheden. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer +32 3 324.23.30, het e-mailadres sales@s-sos.eu of het online contactformulier.

Safety Rental