Bel ons Stuur een mail Offerte aanvragen

Zone 1 zaklamp huren

Kwaliteitsvol veiligheidsmateriaal
Jaarlijks gekeurd
Uniek aanbod

De zone 1 zaklamp die u bij Safety Rental uit Hoboken, in de provincie Antwerpen, kunt huren, is onmisbaar voor werkzaamheden in explosiegevaarlijke omgevingen. Wij laten ons materiaal jaarlijks keuren zodat deze te allen tijde aan de huidige veiligheidsvoorschriften voldoen. Wacht niet langer en bekijk ons uitgebreide assortiment.

Een zone 1 zaklamp huren die geschikt is voor explosiegevaarlijke omstandigheden

Werkt u in een sector waar explosiegevaar niet ver weg is? Dan is het belangrijk dat u investeert in werk- en veiligheidsmateriaal dat geschikt is voor werkzaamheden in (explosie)gevaarlijke omstandigheden. Als u bij ons een zone 1 zaklamp gaat huren, bent u zeker dat de zaklamp ATEX-gecertificeerd is en dus uitstekend toepasbaar is op plaatsen waar explosiegevaar occasioneel is. Deze explosievrije lampen zijn dus ideaal voor de politie, brandweer en verschillende industrieën. Verder kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar handig materiaal zoals een fietskar, een headset, een flessenkar, een ontsmettingsverneverlaar of een meetsonde.

Ademluchtfles 50 liter / 300bar

Heupgordel

Luchtslang

Bekijk all producten

We staan klaar voor al uw vragen en maken vrijblijvend een prijsofferte voor u op

Huur deze uitstekende zaklamp

Wilt u een zone 1 zaklamp huren met een uitstekende levens- en batterijduur? Die vindt u ongetwijfeld in het assortiment van Safety Rental. Bent u benieuwd naar de kostprijs of krijgt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 3 324.23.30, door een e-mail te sturen naar sales@s-sos.eu of door het contactformulier in te vullen. Uw veiligheid is onze zorg!

Safety Rental