Bel ons Stuur een mail Offerte aanvragen

Radio link tracker huren

Kwaliteitsvol veiligheidsmateriaal
Jaarlijks gekeurd
Uniek aanbod

Wilt u een radio link tracker of track & trace huren? Dan bent u op zoek naar het geschikte apparaat. Bij Safety Rental te Hoboken in de provincie Antwerpen willen wij u altijd van de beste kwaliteit voorzien. Daarom bieden wij verschillende opties aan als u een radio link tracker of track & trace wilt huren. Hierbij kunt u kiezen uit diverse functionaliteiten om precies die elementen uit uw apparaat te halen die u nodig heeft. Onze medewerkers helpen u graag in uw zoektocht naar het ideale toestel.

Welke radio link tracker voor track & trace wenst u te huren?

Voor de veiligheid van uw personeel is het niet enkel belangrijk om beschermende kledij te voorzien, maar eveneens om hun locatie te weten. Door een radio link tracker te huren, kunt u track & trace inschakelen om de plaats en toestand van uw team bij te houden. Met extra functies waaronder een valdetectiealarm of een check-inalarm kunt u snel ingrijpen als er iets niet klopt. Via een jaarlijkse keuring zorgen wij ervoor dat alles blijft werken naar behoren. Twijfel daarom zeker niet om naast het huren van andere essentiële materialen zoals een headset of een multigasdetector, ook een radio link tracker met track & trace in te schakelen.

Ademluchtfles 50 liter / 300bar

Heupgordel

Luchtslang

Bekijk all producten

We staan klaar voor al uw vragen en maken vrijblijvend een prijsofferte voor u op

Contacteer ons bij vragen

Zou u meer willen weten over de mogelijkheden bij het huren van een radio link tracker voor track & trace? Of had u informatie gewenst over andere toestellen in ons assortiment? Twijfel zeker niet om contact met ons op te nemen. Bel naar +32 3 324.23.30 of stuur een e-mail naar sales@s-sos.eu om onze diensten in te schakelen. Via het online contactformulier helpen we u eveneens graag verder.

Safety Rental