Bel ons Stuur een mail Offerte aanvragen

Multigasdetector huren

Kwaliteitsvol veiligheidsmateriaal
Jaarlijks gekeurd
Uniek aanbod

Een multigasdetector huren kan vele voordelen voor u opleveren. Zo kunt u stoppen met het dragen van meerdere instrumenten om aan uw behoeften omtrent gasdetectie te voldoen. Bij Safety Rental te Hoboken in provincie Antwerpen beschikken wij over unieke viergas- en vijfgassensoropties die u naar wens configureert. Deze apparatuur biedt diverse mogelijkheden en personalisaties aan zodat u een multigasdetector op maat kunt huren.

Welke mogelijkheden krijgt u wanneer u een multigasdetector wilt huren?

De multigasdetector die u bij ons kunt huren is de Ventis Pro-serie. Dit apparaat biedt flexibele sensorconfiguraties zodat u alles op maat afstelt. Met een man-down alarm en een speciale paniekknop bevat het ook systemen om snel in te grijpen wanneer er iets fout gaat. Daarnaast beschikken we ook over andere en compactere apparatuur die telkens aan te raden zijn in verschillende situaties. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste multigasdetector voor u om te huren. Daarnaast verwijzen we u ook door naar andere producten in ons assortiment waaronder veiligheidskoffers en nooddouches.

Ademluchtfles 50 liter / 300bar

Heupgordel

Luchtslang

Bekijk all producten

We staan klaar voor al uw vragen en maken vrijblijvend een prijsofferte voor u op

Schakel onze materialen in

Wilt u de gepaste multigasdetector huren voor uw werkzaamheden? Neem dan zeker contact op met ons om de vele mogelijkheden in ons assortiment te ontdekken. U bereikt ons via het telefoonnummer +32 3 324.23.30, het e-mailadres sales@s-sos.eu of het online contactformulier.

Safety Rental