Bel ons Stuur een mail Offerte aanvragen

Veiligheidsharnas huren

Kwaliteitsvol veiligheidsmateriaal
Jaarlijks gekeurd
Uniek aanbod

Tijdens hoogtewerken is er een groot valgevaar, maar gelukkig kunt u dit vermijden door bij Safety Rental een veiligheidsharnas te huren. Zeker voor brandweerkorpsen, die regelmatig op grote hoogten interventies uitvoeren, is dit een onmisbaar item op vlak van veiligheid.

Een comfortabel veiligheidsharnas huren

Het veiligheidsharnas dat u bij ons kunt huren, is speciaal ontworpen zodat het comfortabel zit en u niet in uw bewegingen belemmert. Uw werknemer kan dus probleem-, pijnloos en vrij bewegen en voelt zich te allen tijde veilig – ook op grote hoogten. Bovendien kunt u een valstop, die u ook bij ons kunt huren, bevestigen aan het veiligheidsharnas. Die zorgt ervoor dat u niet op de grond zult vallen. Om er zeker van te zijn dat uw veiligheidsharnas aan alle veiligheidsvoorschriften blijft voldoen, is het belangrijk dat u het jaarlijks aan een keuring onderwerpt.

Ademluchtfles 50 liter / 300bar

Heupgordel

Luchtslang

Bekijk all producten

We staan klaar voor al uw vragen en maken vrijblijvend een prijsofferte voor u op

Vertrouw op onze expertise

Wilt u een veiligheidsharnas huren bij een specialist? Op Safety Rental kunt u vertrouwen! Wij zijn gespecialiseerd in veiligheidsoplossingen en bieden u een ruim assortiment. We bekijken graag met u wat uw organisatie nodig heeft en geven advies op maat van de sector waarin u werkzaam bent. Aarzel dus niet om contact op te nemen met onze deskundige medewerkers door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +32 3 324.23.30 of door een e-mail te sturen naar sales@s-sos.eu.

Safety Rental