Bel ons Stuur een mail Offerte aanvragen

Valstop huren

Kwaliteitsvol veiligheidsmateriaal
Jaarlijks gekeurd
Uniek aanbod

U doet er goed aan om een valstop te huren als uw medewerkers op regelmatige basis in de hoogte werken. Bij Safety Rental staat veiligheid centraal en staan wij erop u de beste beschermingsmiddelen aan te bieden. Waar u ook naar op zoek bent, wij bieden steeds optimale veiligheidsoplossingen aan.

Een betrouwbare valstop huren

Als uw medewerkers regelmatig werkzaamheden op hoogte uitvoeren, zoals het repareren van daken of het plaatsen van zonnepanelen, doet u er goed aan om te voorzien in hoogwaardige valbeveiliging. De valstop die u bij ons kunt huren, blokkeert automatisch tijdens een val. Doordat het remsysteem snel ingrijpt, wordt de valhoogte beperkt. Als u bij ons een valstop gaat huren, geniet u van 15 meter kabellengte. Bovendien kunt u deze ook huren in combinatie met een driepikkel of een lier. Zo beschikt u over alles wat u nodig heeft en geeft u uw medewerkers een veilig gevoel. Voor de veiligheid is het belangrijk dat het apparaat jaarlijks gekeurd wordt.

Ademluchtfles 50 liter / 300bar

Heupgordel

Luchtslang

Bekijk all producten

We staan klaar voor al uw vragen en maken vrijblijvend een prijsofferte voor u op

Huur de juiste valbeveiliging

Wilt u een valstop huren bij een gespecialiseerd bedrijf? Dan zit u goed bij Safety Rental uit Hoboken, in de provincie Antwerpen. Heeft u dringende vragen voor onze experts? Dan bereikt u ons door te bellen naar +32 3 324.23.30 of door een e-mail te sturen naar sales@s-sos.eu. Krijgt u graag wat meer informatie over dit product? Vul dan het contactformulier in, wij helpen u graag verder.

Safety Rental