Bel ons Stuur een mail Offerte aanvragen

Ademluchtbescherming huren

Kwaliteitsvol veiligheidsmateriaal
Jaarlijks gekeurd
Uniek aanbod

Wanneer u ademluchtbescherming wilt huren kunt u bij ons voor veel meer terecht dan een ademluchtfles. Zo verzorgen we een complete uitrusting waarmee u en uw werknemers veilig werken in extreme omstandigheden. Daarnaast hebben we ook andere materialen die ervoor zorgen dat u zo efficiƫnt mogelijk aan de slag gaat met uw ademluchtmaterialen. Bij ons zult u de meest kwalitatieve ademluchtflessen en ademluchtbescherming kunnen huren.

Complete ademluchtbescherming bij ons te huren

Bij ons kunt u een ademluchtfles huren van 6,8 of 50 liter, zodat u een ruime voorraad hebt voor uw specifieke projecten. Daarnaast kunt u de nodige ademluchtbescherming en materialen huren die daarbij horen. Denk zo bijvoorbeeld aan heupgordels, luchtslangen, overdrukmaskers, longautomaten en veiligheidskoffers. Zoekt u ook nog naar een middel om deze flessen en materialen vlot te verplaatsen? Met een flessenkar vormt dit geen probleem, aangezien hier twee ademluchtflessen van 50 liter op passen die u vervolgens snel verplaatst. Alles op het gebied van ademluchtflessen en ademluchtbescherming kunt u huren bij onze onderneming. Verder stellen wij ook communicatiematerialen en veiligheidsuitrusting ter beschikking voor allerlei soorten werkzaamheden in extreme omstandigheden. Telkens adviseren wij u op basis van uw specifieke omstandigheden over de beste opties.

Ademluchtfles 50 liter / 300bar

Heupgordel

Luchtslang

Bekijk all producten

We staan klaar voor al uw vragen en maken vrijblijvend een prijsofferte voor u op

Informeer bij ons team naar de mogelijkheden

Of u nu enkel een ademluchtfles wilt huren of een gehele ademluchtbescherming; het is allebei mogelijk bij Safety Rental te Hoboken in provincie Antwerpen. Verken de opties in ons assortiment en informeer bij onze medewerkers naar welke mogelijkheden het meest geschikt zijn voor u. Neem contact met ons op voor advies op maat. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer +32 3 324.23.30, het e-mailadres sales@s-sos.eu of het online contactformulier.

Safety Rental