Bel ons Stuur een mail Offerte aanvragen

Flessenkar huren

Kwaliteitsvol veiligheidsmateriaal
Jaarlijks gekeurd
Uniek aanbod

Wanneer u werkt met zware gasflessen is het verstandig om een flessenkar te huren. Met dit eenvoudig materiaal vervoert u sneller grote ademluchtflessen van 50 liter. Bij Safety Rental te Hoboken in provincie Antwerpen leggen we u graag de mogelijkheden uit met deze materialen en zoeken we met u naar de geschikte oplossing. Zo kunt u een flessenkar huren die ideaal is voor uw werkzaamheden.

Een flessenkar huren om efficiƫnter te werken

Door een flessenkar te huren gaat u veel gemakkelijker grote ademluchtflessen van de ene naar de andere plek brengen. Tevens is het mogelijk om een ademluchtkit te vervoeren met deze handige kar. Met een jaarlijkse keuring zorgen we ervoor dat de kar in zijn beste staat verkeert en altijd naar behoren werkt. Zo hoeft u zich daar geen zorgen over te maken wanneer u een flessenkar bij ons gaat huren. Daarnaast bieden we ook vele andere materialen aan waarmee u veiliger en efficiënter aan de slag gaat. Denk zo maar eens aan een meetsonde of een motion scout.

Ademluchtfles 50 liter / 300bar

Heupgordel

Luchtslang

Bekijk all producten

We staan klaar voor al uw vragen en maken vrijblijvend een prijsofferte voor u op

Vind bij ons de beste materialen

Of u nu een flessenkar wilt huren of over een van onze andere apparaten of materialen wilt beschikken; wij helpen u graag verder. Ons enthousiaste team zoekt gericht naar de beste oplossingen voor uw specifieke werkzaamheden. Neem daarom contact met ons op via het telefoonnummer +32 3 324.23.30, het e-mailadres sales@s-sos.eu of het online contactformulier.

Safety Rental