Bel ons Stuur een mail Offerte aanvragen

Overdrukmasker huren

Kwaliteitsvol veiligheidsmateriaal
Jaarlijks gekeurd
Uniek aanbod

Om een goede ademhaling te vrijwaren tijdens werkzaamheden in extreme omstandigheden, is het van belang om een overdrukmasker te huren. Bij Safety Rental te Hoboken in provincie Antwerpen zijn wij gespecialiseerd in het verhuren van materialen die veiligheid en bescherming waarborgen. Met ons kwalitatief overdrukmasker hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw zuurstoftoevoer. Laat ons u meer vertellen over het overdrukmasker dat u bij ons kunt huren.

Een overdrukmasker huren voor uw volgende project

Een overdrukmasker huren betekent dat u uzelf en uw personeel van een fijne en gezonde ademhaling voorziet tijdens het werken. Door een jaarlijkse keuring zorgen we ervoor dat de overdrukmaskers die u bij ons kunt huren, altijd in hun beste staat verkeren. Daarbovenop willen wij u ook van andere materialen voorzien waarmee u met meer vertrouwen gaat werken. Denk zo bijvoorbeeld aan de gepaste PID-monitor, een geheel beschermend BioHarness of een motion scout. Wij vertellen u alles over de mogelijkheden van onze service.

Ademluchtfles 50 liter / 300bar

Heupgordel

Luchtslang

Bekijk all producten

We staan klaar voor al uw vragen en maken vrijblijvend een prijsofferte voor u op

Laat ons weten wat u nodig heeft

Als u een overdrukmasker wilt huren, dan kunt u bij ons terecht voor een mooie prijs-kwaliteitsverhouding. Neem contact met ons op om meer informatie te verkrijgen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer +32 3 324.23.30, het e-mailadres sales@s-sos.eu of het online contactformulier.

Safety Rental