Bel ons Stuur een mail Offerte aanvragen

Driepikkel huren

Kwaliteitsvol veiligheidsmateriaal
Jaarlijks gekeurd
Uniek aanbod

Wanneer u een driepikkel wilt huren, rekent u het liefst op materiaal dat stevig staat en waarop u kunt vertrouwen. Bij Safety Rental te Hoboken in provincie Antwerpen beschikken we over een uitgebreid aanbod aan veiligheidsmaterialen en -apparatuur waardoor u in extreme werkomstandigheden met vertrouwen aan het werk gaat. Een driepikkel huren is een van de vele mogelijkheden waarmee wij u kunnen helpen.

Een stevige en kwalitatieve driepikkel huren

Een driepikkel biedt in combinatie met een valstop en een lier de optimale valbescherming. Het materiaal zorgt ervoor dat wanneer u op hoogtes werkt, u niet plots een grote val kunt maken. Om er zeker van te zijn dat alles naar behoren functioneert, lassen wij jaarlijks een keuring in. Zo weten we de kwaliteit te waarborgen en weet u zeker dat u altijd veilig aan het werk gaat. Door onze focus op veiligheid en innovatie te leggen, zijn wij hét adres om een driepikkel te huren. Tevens stellen wij ook diverse andere producten ter beschikking waaronder zonebewaking voor gas of een fietskar.

Ademluchtfles 50 liter / 300bar

Heupgordel

Luchtslang

Bekijk all producten

We staan klaar voor al uw vragen en maken vrijblijvend een prijsofferte voor u op

Neem contact met ons op en ontdek de opties

Of u nu een driepikkel wilt huren of gebruik wilt maken van een van de vele andere materialen die wij aanbieden; wij staan klaar om u te helpen. Ons enthousiaste team helpt u graag verder. Neem contact met ons op via het telefoonnummer +32 3 324.23.30, het e-mailadres sales@s-sos.eu of het online contactformulier.

Safety Rental