Bel ons Stuur een mail Offerte aanvragen

Zonebewaking voor gas huren

Kwaliteitsvol veiligheidsmateriaal
Jaarlijks gekeurd
Uniek aanbod

Bij Safety Rental heeft u verschillende keuzes als u zonebewaking voor gas wilt huren. Net zoals u, dragen wij veiligheid en welzijn hoog in het vaandel. Daarom kunt u bij ons terecht voor professioneel beveiligings- en veiligheidsmateriaal. Al jarenlang bieden wij verschillende sectoren veiligheidsoplossingen aan. Bent u de volgende die wij van dienst kunnen zijn?

Professionele en uiterst veilige zonebewaking voor gas huren

Bent u werkzaam in de gas-, farmaceutische of chemiesector en loopt u dagelijks het risico in contact te komen met gevaarlijke, al dan niet giftige, gassen? Dan doet u er goed aan om bij ons zonebewaking voor gas te huren zodat u gassen kunt detecteren. U vindt in ons assortiment verschillende gasdetectors, zoals een multigasdetector, voor zonebewaking. De DualSense-technologie verhoogt de veiligheid door sensoren te gebruiken om hetzelfde gas te detecteren. Onze toestellen zijn bovendien uitgerust met hevige alarmen van 108 dB die vanop ruime afstand te horen zijn.

Ademluchtfles 50 liter / 300bar

Heupgordel

Luchtslang

Bekijk all producten

We staan klaar voor al uw vragen en maken vrijblijvend een prijsofferte voor u op

Zet in op zonebewaking

Wilt u de veiligheid van uw werknemers verhogen en een betrouwbaar toestel voor de zonebewaking van gas huren? Of bent u op zoek naar een overdrukmasker zodat u geen schadelijke gassen inademt? Dan kunt u terecht bij Safety Rental uit Hoboken, in de provincie Antwerpen. Krijgt u graag meer informatie of wilt u een prijsofferte laten opstellen? Wij doen dit graag voor u. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier, het nummer +32 3 324.23.30 of sales@s-sos.eu.

Safety Rental