Bel ons Stuur een mail Offerte aanvragen

Meetsonde huren

Kwaliteitsvol veiligheidsmateriaal
Jaarlijks gekeurd
Uniek aanbod

Wilt u een meetsonde huren voor de werkzaamheden binnen uw bedrijf? Reken hiervoor op niets minder dan het meest kwalitatieve materiaal van Safety Rental te Hoboken in provincie Antwerpen. In onze onderneming hebben wij een rijk aanbod aan industriële veiligheidsmiddelen en apparatuur voor extreme werkomstandigheden. Hierbij luisteren we altijd naar uw specifieke wensen en voorkeuren zodat u de juiste meetsonde gaat huren.

De gepaste meetsonde die u bij ons kunt huren

Wanneer u een meetsonde gaat huren uit ons assortiment dan kunt u op volgende kenmerken rekenen. Het apparaat dat wij aanbieden is telescopisch en in lengte verstelbaar op basis van uw situatie. De maximale lengte is hierbij drie meter, wat een aanzienlijk bereik betreft. Door onze jaarlijkse keuring houden we de kwaliteit en functionering van de apparatuur goed in de gaten. Zo beschikt u altijd over een toestel waarop u kunt vertrouwen. Verder kunt u in ons assortiment ook terecht voor onder andere hoogwaardig veiligheidsmateriaal of een overdrukmasker.

Ademluchtfles 50 liter / 300bar

Heupgordel

Luchtslang

Bekijk all producten

We staan klaar voor al uw vragen en maken vrijblijvend een prijsofferte voor u op

Informeer naar de mogelijkheden

Een meetsonde huren bij ons is altijd de juiste beslissing. Ontdek daarom de mogelijkheden in ons aanbod en informeer naar de mogelijkheden bij onze medewerkers. Neem contact met ons op via het telefoonnummer +32 3 324.23.30, het e-mailadres sales@s-sos.eu of het online contactformulier.

Safety Rental