Bel ons Stuur een mail Offerte aanvragen

Verhuur veiligheidsmateriaal

Kwaliteitsvol veiligheidsmateriaal
Jaarlijks gekeurd
Uniek aanbod

Als specialist in de verhuur van veiligheidsmateriaal en beschermingsmateriaal stellen wij een groot en divers aanbod ter beschikking. Zo kunt u bij ons industriële veiligheidsmiddelen huren voor allerlei projecten en werkzaamheden in extreme omstandigheden. Bij Safety Rental te Hoboken in de provincie Antwerpen geloven we sterk dat veiligheid bij elke opdracht de prioriteit is voor u en uw werknemers. Deze kunt u enkel garanderen als u gebruikmaakt van sterk en kwalitatief materiaal. Ontdek daarom onze verhuur van veiligheidsmateriaal en beschermingsmateriaal en laat ons weten wat u nodig heeft.

Verhuur van beschermingsmateriaal en veiligheidsmateriaal op maat van uw wensen

Bij de verhuur van beschermingsmateriaal en veiligheidsmateriaal vinden we het altijd belangrijk om naar uw specifieke omstandigheden te kijken. Op basis van die informatie kunnen we u doorverwijzen naar de producten die u kunnen helpen. Zo kunt u industriële veiligheidsmiddelen huren waaronder ademluchtbescherming, gasdetectie, ontsmettingsnevelaars, professioneel communicatiemateriaal, valbescherming en persoonsbewaking. In al deze categorieën bestaan er systemen die gericht zijn op bepaalde werkzaamheden en situaties. Dankzij de kennis en ervaring van ons personeel weten ze met u de gepaste oplossingen te vinden als u niet specifiek weet wat u nodig heeft. Wij leggen u precies uit hoe u de industriële veiligheidsmiddelen, die u bij ons kunt huren, gebruikt. Daarbij is het goed om te weten dat wij jaarlijks ons materiaal laten keuren, om u kwalitatief materiaal dat in hun beste staat verkeert te garanderen. Daarom zit u bij onze verhuur van beschermingsmateriaal en veiligheidsmateriaal altijd goed.

Ademluchtfles 50 liter / 300bar

Heupgordel

Luchtslang

Bekijk all producten

We staan klaar voor al uw vragen en maken vrijblijvend een prijsofferte voor u op

Kom bij ons de beste industriële veiligheidsmiddelen huren

Voor de verhuur van beschermingsmateriaal en veiligheidsmateriaal kunt u bij ons werkelijk alle mogelijke materialen vinden. Verken daarom de vele categorieën en producten die wij aanbieden en vraag meer informatie aan onze medewerkers. Wilt u een van de industriële veiligheidsmiddelen die wij aanbieden huren? Contacteer ons dan door te bellen naar +32 3 324.23.30, een e-mail te sturen naar sales@s-sos.eu of het online contactformulier in te vullen.

Safety Rental