Bel ons Stuur een mail Offerte aanvragen

Mobiele ademluchtunit

Kwaliteitsvol veiligheidsmateriaal
Jaarlijks gekeurd
Uniek aanbod

Door een mobiele ademluchtunit te huren kunt u onafhankelijke ademlucht voorzien voor een team van medewerkers. Dit kan zeker van pas komen wanneer u aan de slag gaat in extreme omstandigheden. Bij Safety Rental te Hoboken in provincie Antwerpen krijgt u de mogelijkheid om diverse materialen te huren voor uw werkzaamheden. Hierbij leggen we u graag uit hoe u het materiaal het best gebruikt en in welke omstandigheden het van pas komt. Voorzie daarom uw team van onafhankelijke ademlucht door een mobiele ademluchtunit bij ons te huren.

Een uitstekend uitgeruste mobiele ademluchtunit bij ons huren

De mobiele ademluchtunit die u bij ons kunt huren is met diesel aangedreven en beschermd tegen een overdruk. Op die manier voorziet hij probleemloos 2 à 6 personen van onafhankelijke ademlucht. Daarbij leveren we ademluchtfilters en filterconditiemeters om alles op een veilige manier te laten gebeuren. Tevens beschikken deze units vaak over een back-up en zijn ze makkelijk in gebruik en transport. Gebruiksgemak en veiligheid staan altijd centraal bij onze verhuurdienst. Zoekt u ook nog naar ademluchtbescherming? Dan stellen wij ook overdrukmaskers, flessenkarren, heupgordels, ademluchtflessen en longautomaten ter beschikking. Mits onze jaarlijkse keuring weten wij al onze materialen in hun beste staat te houden en u te verzekeren van betrouwbaar en kwalitatief materiaal. Zo gaat u het met volste vertrouwen aan het werk. Onze medewerkers vertellen u alles over de mobiele ademluchtunits die u bij ons kunt huren.

Ademluchtfles 50 liter / 300bar

Heupgordel

Luchtslang

Bekijk all producten

We staan klaar voor al uw vragen en maken vrijblijvend een prijsofferte voor u op

Vertrouw op onze onafhankelijke ademlucht

Uiteraard is het huren van een mobiele ademluchtunit slechts een van de vele opties in onze zaak. Ook op het vlak van communicatiemateriaal, valbescherming, persoonsbewaking en gasdetectie stellen wij een ruim aanbod ter beschikking. Verken alle opties in ons assortiment online en neem contact op met ons personeel voor meer informatie. U kunt ons bereiken door te bellen naar +32 3 324.23.30, een e-mail te sturen naar sales@s-sos.eu of het online contactformulier invullen.

Safety Rental