Bel ons Stuur een mail Offerte aanvragen

Valbescherming huren

Kwaliteitsvol veiligheidsmateriaal
Jaarlijks gekeurd
Uniek aanbod

Als u binnen uw bedrijf op regelmatige basis werken op hoogte uitvoert, is het een absolute must dat u de juiste uitrusting en valbescherming gaat huren. Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij Safety Rental. Wij dragen veiligheid en het welzijn van uw werknemers hoog in het vaandel en zijn gespecialiseerd in het huren van kwaliteitsvol en betrouwbaar veiligheidsmateriaal. U kunt bij ons dus met een gerust hart valbeveiliging huren.

Stevige en betrouwbare valbescherming huren

In onze veiligheidsshop kunt u verschillende soorten valbescherming huren waarmee u uitdagende klussen op hoogte zonder problemen uitvoert. Van een veiligheidsharnas dat u eenvoudig aan- en uittrekt tot een valstop en een driepikkel; u vindt het allemaal in ons aanbod. Met de valbeveiliging die u bij ons kunt huren, werkt u aangenaam en gaat u uiterst veilig de hoogte in. Ook als u zoekt naar specifieke industriële veiligheidsmiddelen die u niet meteen terugvindt in ons assortiment kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers helpen u graag op weg en zoeken met u naar de ideale veiligheidsoplossing voor al uw gevaarlijke (hoogte)werken, of u nu valbeveiliging wilt huren of een ander product uit ons aanbod.

Ademluchtfles 50 liter / 300bar

Heupgordel

Luchtslang

Bekijk all producten

We staan klaar voor al uw vragen en maken vrijblijvend een prijsofferte voor u op

Vraag meer informatie aan onze experts

Als u betrouwbare en stevige valbescherming wilt huren bij een echte specialist, bent u bij Safety Rental uit Hoboken, in de provincie Antwerpen, op de juiste plek. In ons ruime assortiment vindt u alles wat u nodig heeft om de veiligheid op de werkvloer te garanderen. Heeft u vragen omtrent het huren van valbeveiliging? Neem dan gerust contact op met onze experts door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +32 3 324.23.30 of door een e-mail te sturen naar sales@s-sos.eu. Zij vertellen u alles wat u moet weten over het huren van valbescherming of valbeveiliging en geven advies op maat van uw bedrijf.

Safety Rental