Bel ons Stuur een mail Offerte aanvragen

Nooddouche huren

Kwaliteitsvol veiligheidsmateriaal
Jaarlijks gekeurd
Uniek aanbod

Als u op zoek bent naar een gespecialiseerd en professioneel bedrijf waarbij u meteen een nooddouche kunt huren, dan stopt uw zoektocht bij Safety Rental. Komen er werknemers in aanmerking met gevaarlijke of chemische stoffen? Dan moet uw werkplaats in principe uitgerust worden met een nooddouche, en deze kunt u bij ons huren.

Een nooddouche huren bij een specialist

Wij weten als geen ander dat veiligheid op de werkvloer van levensbelang is. Verschillende sectoren kunnen bij ons terecht om een nooddouche te huren. Denk maar aan de chemische industrie, laboratoria en procesindustrieën, maar ook overheden zoals het leger, de brandweer en de civiele bescherming behoren tot ons klantenbestand. Als de huid of de ogen van uw medewerkers met een chemische stof in aanraking komt, is het uiterst belangrijk dat de aangetaste plekken meteen overvloedig afgespoeld worden om verwondingen en (chemische) brandwonden te vermijden en beperken. Bovendien kunt u bij ons onder andere ook een ontsmettingsverneverlaar of ademluchtbescherming huren. Zo is uw personeel te allen tijde beschermd en voorkomt u ernstige ongelukken.

Ademluchtfles 50 liter / 300bar

Heupgordel

Luchtslang

Bekijk all producten

We staan klaar voor al uw vragen en maken vrijblijvend een prijsofferte voor u op

Contacteer onze specialisten

Bent u werkzaam in een sector waar met gevaarlijke of chemische stoffen gewerkt wordt en wilt u daarom een nooddouche huren? Dan kunt u uitstekend terecht bij Safety Rental uit Hoboken, in de provincie Antwerpen. Heeft u specifieke vragen over deze veiligheidsvoorziening? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze specialisten door te bellen naar +32 3 324.23.30 of door een e-mail te sturen naar sales@s-sos.eu. Tevens kunt u ook altijd het contactformulier invullen. Wij staan als vertrouwenspartner altijd voor u klaar.

Safety Rental