Bel ons Stuur een mail Offerte aanvragen

Ontsmettingsvernevelaar huren

Kwaliteitsvol veiligheidsmateriaal
Jaarlijks gekeurd
Uniek aanbod

Door een ontsmettingsvernevelaar te huren beschikt u over een apparaat dat kan helpen om de hygiƫne en gezondheid van uw medewerkers te vrijwaren. Zeker in tijden van Covid-19 is het aangewezen om de werkvloer voldoende te ontsmetten en ervoor te zorgen dat virusdeeltjes geen schijn van kans maken. Bij Safety Rental te Hoboken in provincie Antwerpen kunt u een ontsmettingsvernevelaar huren die door middel van kleine sproeidruppels de atmosfeer in uw werkomgeving ontsmet. Ontdek de mogelijkheden met dit product.

Een doeltreffende ontsmettingsvernevelaar huren

Wanneer u een ontsmettingsvernevelaar gaat huren, wilt u het liefst dat deze ook effectief werkt. Met de Airofog – Airo Pro Flex 120 krijgt u een apparaat met een inductiemotor van 700 Watt en een ventilator die aan 38.000 tpm een luchtsnelheid van 129.84 meter per seconde genereert. Op die manier is er geen ander vergelijkbaar toestel op de markt. Zo produceert u kleine sproeidruppels met de vertical air shear nozzle met een speciaal ontsmettingsmiddel. De aerosoldruppels blijven lange tijd in de lucht hangen en schakelen de virusdeeltjes probleemloos uit. Wilt u naast een ontsmettingsvernevelaar ook nog andere apparatuur huren om de veiligheid en efficiëntie bij uw werkzaamheden te waarborgen? Ontdek dan ons divers assortiment met materialen zoals veiligheidsharnassen en flessenkarren.

Ademluchtfles 50 liter / 300bar

Heupgordel

Luchtslang

Bekijk all producten

We staan klaar voor al uw vragen en maken vrijblijvend een prijsofferte voor u op

Vertrouw op onze kwalitatieve materialen

Zou u graag een ontsmettingsvernevelaar willen huren om uw werkvloer te beschermen tegen virussen? Maak dan gebruik van onze kwalitatieve apparatuur om uw personeel een veilige en gezonde omgeving aan te bieden. Onze medewerkers informeren u graag uitvoerig over de mogelijkheden. Neem contact met ons op door te bellen naar +32 3 324.23.30, door een e-mail te sturen naar sales@s-sos.eu of door het online contactformulier in te vullen.

Safety Rental