Bel ons Stuur een mail Offerte aanvragen

PID-monitor huren

Kwaliteitsvol veiligheidsmateriaal
Jaarlijks gekeurd
Uniek aanbod

Een PID-monitor huren is essentieel wanneer u in gevaarlijke situaties werkt. Bij Safety Rental te Hoboken in de provincie Antwerpen weten we u het beste materiaal aan te bieden om veilig aan de slag te gaan. Hierbij luisteren we graag naar uw specifieke wensen en verzoeken om zo gericht naar de beste oplossing te zoeken. Met een prijs op aanvraag kunt u bij ons zo voordelig mogelijk een PID-monitor huren.

Waarom zou u bij ons een PID-monitor huren?

De PID-monitors die u bij ons kunt huren beschikken over enkele goede eigenschappen. Denk zo aan een lamp met een hoogwaardige ½” uv-gasontlading met een lange levensduur. Voor het bereik beschikken we over diverse meetnauwkeurigheden. Voor een bereik van 0 tot 999 ppm met een resolutie van 0,1 ppm of een bereik van 1.000 – 15.000 ppm met een resolutie van 1 ppm kunt u bij ons terecht. Daarnaast ontdekt u bij ons ook andere producten om veilig mee aan de slag te gaan, waaronder een mobiele ademluchtunit of een portofoon.

Ademluchtfles 50 liter / 300bar

Heupgordel

Luchtslang

Bekijk all producten

We staan klaar voor al uw vragen en maken vrijblijvend een prijsofferte voor u op

Ontdek onze mogelijkheden

Wenst u meer informatie over de PID-monitor die u bij ons kunt huren? Neem contact met ons op via het telefoonnummer +32 3 324.23.30, het e-mailadres sales@s-sos.eu of het online contactformulier. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder.

Safety Rental