Bel ons Stuur een mail Offerte aanvragen

Portofoon huren

Kwaliteitsvol veiligheidsmateriaal
Jaarlijks gekeurd
Uniek aanbod

Bij Safety Rental kunt u een professionele portofoon, ook wel een walkie talkie genoemd, huren waarmee u eenvoudig en draadloos kunt communiceren. Dit apparaat is een ideaal en veilig communicatiemiddel binnen de bedrijfswereld.

Een professionele portofoon huren

Een portofoon is een professionele walkie talkie die u meteen bij ons kunt huren. Het is een draagbaar zend- en ontvangtoestel waarmee meerdere personen tegelijkertijd met elkaar communiceren. Bij politie, brandweerkorpsen, de civiele bescherming en beveiligingspersoneel is dit een geliefd toestel waarmee ze dagelijks werken. U kunt erop rekenen dat de walkie talkie die u bij ons kunt huren, van uitstekende kwaliteit is. Daar waar een walkie talkie vaak gebruikt wordt voor privégebruik, is het in de bedrijfswereld aangeraden om te kiezen voor een professionele portofoon. Met de portofoon die u bij ons kunt huren, kunt u bijvoorbeeld een privénetwerk gebruiken, wat ideaal is als gesprekken niet afgeluisterd mogen worden. Bent u benieuwd welke andere communicatiematerialen u nog bij ons kunt huren? Neem dan gerust een kijkje in ons aanbod. Onze medewerkers staan steeds voor u klaar met professioneel advies op maat zodat u zeker de juiste keuze maakt.

Ademluchtfles 50 liter / 300bar

Heupgordel

Luchtslang

Bekijk all producten

We staan klaar voor al uw vragen en maken vrijblijvend een prijsofferte voor u op

Zorg voor een goede communicatie

Een goede communicatie is onmisbaar binnen iedere organisatie. Wilt u daarom een professionele portofoon of walkie talkie huren? Of bent u eerder op zoek naar een radio link tracker of een mobiele ademluchtunit? Dan kunt u terecht bij Safety Rental uit Hoboken, in de provincie Antwerpen. U bereikt ons door het contactformulier in te vullen, door een e-mail te sturen naar sales@s-sos.eu of door te bellen naar +32 3 324.23.30. Wij helpen u meteen verder en geven graag meer informatie over de mogelijkheden van een portofoon als u die bij ons wilt huren.

Safety Rental